Montag, Oktober 23, 2006

Armband

7 Kommentare:

Damak Tadı hat gesagt…

Canım,
Senin ve ailenin bayramını kutlayıp, sağlıklı ve mutlu nice bayramlar diliyorum tüm sevdiklerinle... Sevgiler

Damak Tadı hat gesagt…

Mutlu hafta ve hafta sonu diliyorum canım benim..Sayfanı sessizce ziyaret edip takılarını kontrol ediyorum..Acaba hangisini alsam taksam diye..Ellerine sağlık,sevgiler

Anonym hat gesagt…

Canım benim yine çok güzel şeyler yapmışsın ellerin dert görmesin. İnan yaptıklarının hepsini çok beğeniyorum. Ki normalde takıyı sevmeyen ben. Nasıl içim gidiyor senin yaptıklarını görünce. Çok başarılısın canım .

Formumdan ;
Tülincim hoşgeldin bende çok seviyorum poğçayı. Tabi kalorisini hiç göze almazsak :( :) Eee ara sıra kendini şımartmakta lazım ama değilmi. Yeme yeme nereye kadar kardeşimmmmmm dimi ama :) :) Canım tarifi vereceğimde şöyle bi problem var ben bunu bi arkadaşın bloğunda görüp yaptım. Şimdi tarifin çıktısını bulamıyorum yok tarifi zaten yazmayacağımda onun sitesine yönlendireceğim sizi. Ayyy böyle çıkarıyorum çıkarıyorum yapıyorum sonra tarif karışıyor ötekilerin arasına . Evde yaklaşık 1000 den fazla tarif var heralde çıktısı olan. Tamam oraya karıştımı bul bulabilirsin hepsine en baştan bak dur. En güzeli onları bir kitap haline getirmek sınıflandırmak bu böyle olmayacak yoksa .
Canım bikaç gün sonra mutlaka eklerim. Öpüyorum sevgiler......

Anonym hat gesagt…

Tülincim hoşgeldin canım evet yeni şablonumuzda cbox yok . Olsun güzelim gönüller bir olsun. Bugün yazmışsın dün yazmışsın yarın yazmışsın ne önemi var . İyisindir umarım çok öpüyorum sevgiler. Sana da hergünün bigün öncesinden daha güzel geçen bir hayat diliyorum.
Öptüm sevgiler...

Damak Tadı hat gesagt…

Tülin'ciğim,
Canım benim nasılsın bakalım??Bu aralar fazla uğrayamadığım için özürler hep aklımdasınız.Bahar'a da baksana hamaratım benim nereye gitse mutfaktan dışarı çıkamıyor.
Takılarını şimdi yine şöle bir gözden geçirdim ve dönüyorum.Dükkan açık değildi açık olsa bir kaç şey alacaktım bir daha ki sefere yakalamış olurum inşallah.
Canım sana ve sevdiklerine mutlu bir hafta diliyorum.Sevgilerimle

Damak Tadı hat gesagt…

Pardon, Bahardan gördüm ismini Tülin olarak yazdım.Yanlışım ve hatam varsa özürler!!

Anonym hat gesagt…

http://lumerkoz.edu can you do thi for me, http://www.lovespeaks.org/profiles/blogs/buy-famciclovir partydate isdn http://soundcloud.com/altace scania http://soundcloud.com/lorazepams htmlwildlife http://www.lovespeaks.org/profiles/blogs/buy-zyrtec returnurl ashma http://msdnbangladesh.net/members/Buy-Atarax/default.aspx sinica